Wie ben jij ?

Jij bent iemand die zich veel zorgen maakt over anderen. Die nadenkt over wat er allemaal met anderen aan de hand is en steeds op zoek is naar oplossingen voor hen. Je wordt hierdoor soms overspoeld door de zorg voor de ander, je zorgt vol overtuiging en liefde, maar soms valt het je zwaar. Je wilt de ander zo graag helpen dat je vergeet om voor jezelf te zorgen, om te voelen wat je zelf nodig hebt. Je schiet meteen in de actiestand, maar sta je ook stil bij wat je zelf wil? Wat heeft je lijf nodig?

De buitenwereld ziet een lieve betrokken vrouw die graag zorgt voor anderen. Ze zit vol met energie en staat altijd klaar voor de ander (ook s’nachts, je kunt haar altijd bellen). Niks is haar teveel, ze doet het graag, ze geeft graag en zonder er iets voor terug te verwachten en blijft lachen. Je bent een sterke vrouw en het lijkt voor de buitenwereld alsof je zelf geen hulp nodig hebt. Het lijkt alsof je alles aan kan, maar is dat ook zo?

Voor jou voelt het anders, wat anderen niet zien is dat je moe bent, ook graag eens zou willen horen dat men je waardeert. Dat je s’nachts slecht slaapt omdat je maar blijft piekeren hoe je de ander verder kunt helpen. Je bent steeds op zoek naar de oplossing voor hun probleem, je wilt ze redden, je wilt ze verder leed en verdriet besparen. Je wilt er voor ze zijn, naast ze staan. Maar……wie is er voor jou? Wie vraagt er hoe het met jou gaat? En als ze dat vragen, geef je dan ook eerlijk antwoord?

Je voelt je soms onzeker, kwetsbaar, je denkt dat anderen beter zijn, slimmer, succesvoller. Doe ik het wel goed genoeg, voel je je goed genoeg? Je wilt gezien worden, geaccepteerd worden zoals je bent.

Wat gebeurt er met jou als anderen steeds over je grenzen heengaan (doordat jij deze niet aan durft te geven, je niet lastig wilt zijn), als jij je steeds verantwoordelijk blijft voelen voor het geluk van de ander, als je teveel in je hoofd zit en niet meer voelt wat je lichaam nodig heeft, als je de zorg voor andere niet kunt loslaten en boven de zorg voor jezelf stelt?

Geef jezelf de ruimte en de tijd om voor jezelf te kiezen. Geef jezelf een boost en laat je op een leuke ontspannen, directe, out of the box manier coachen. Vanuit mijn expertise en ervaring en eventueel met behulp van de inzet van Flory ben ik er voor je. Voorkom dat bij jou het licht uitgaat, want wie zorgt er dan voor al de anderen waar je nu voor zorgt en bovenal wie zorgt er dan voor jou?

Kies nu eens voor jezelf, geen smoesjes meer, geen uitstel, geen anderen die voor gaan, Jij bent waardevol, jij bent sterk, maak vandaag nog een afspraak!