InRespect logo

Weetjes over Flory Pandorica Liberty Bell

admin
9 augustus 2021

Mijn roepnaam is Flory, ik ben geboren op 4 mei 2020 in Noord Duitsland bij een erkende Engelse Cocker spaniëlfokker.

Leuk actiefilmpje van mij in de herfstblaadjes: https://fb.watch/1Dz6XZeMDH/

Actiefilmpje op onderzoek: https://fb.watch/29Yx9_cVWB/

Weetjes over Flory:

Ik ben een waterrat, of is het modderrat? Als er ergens een plas is dan moet ik daarin, liefst springend en heen en weer rennend zodat alles omhoog spat.

Vogels vind ik uitdagend, ik vind het geweldig als ze opvliegen als ik eraan kom.

Ik ben een echte graafmachine, wedden dat ik sneller ben dan jij!

Mijn hobby is Mantrail, dat is speuren naar mensen die zich verstopt hebben. Ik vind het geweldig om te doen en als mijn baasje de 10 meter lijn tevoorschijn haalt, zit ik al klaar bij de auto.

Samen met mijn vrouwtje ben ik nu aan het coachen, ik vind het geweldig. Mijn vrouwtje ook, we zijn een goed team, ik vertrouw op haar en samen doen we spelletjes. Dat vind ik heel leuk maar ook best vermoeiend want ik voel de emoties van de mensen aan en dat kost energie. Het grote voordeel dat ik heb is dat ik altijd in het hier en nu ben, dus geen gepieker of zorgen voor morgen. Sommige mensen kunnen van mij nog wat leren.

Ik ben er klaar voor, jullie ook?