Team Training

Team training met hond

Omdat je ook veel van elkaar kan leren, biedt ik een meerdaagse training aan voor minimaal 3 tot maximaal 9 deelnemers. In deze training werken we samen aan je (hernieuwde) inzicht in eigen behoeften en patronen. Want wie zichzelf goed kent, kan beter voor zichzelf én de ander zorgen. We geven je praktische handvatten om zelf verder mee aan de slag te gaan.

De opzet is lichaams- en ervaringsgericht. Er is veel ruimte voor zelfreflectie, verschillende rollen en je positionering in het werkveld.

Doordat je lichaam een geheugen heeft en we actief oefenen hiermee, merk je meestal meteen verschil. Het geleerde is goed te vertalen naar de dagelijkse praktijk wat het zeer waardevol maakt. Niet praten over maar voelen wat het met je doet, dat is de sleutel tot verandering en meer (werk)plezier.

Deze foto is genomen door: De Foto Vakvrouw

Teamtraining op maat 
(max 6 deelnemers)

In de teamtraining gaan we samen actief aan de slag. We werken aan bewustwording en gaan aan de slag met ieders kwaliteiten. Want juist de diversiteit van ieder maakt een team krachtig. Welke natuurlijke rolsverdeling is er binnen jullie team en welke rolsverdeling is er daadwerkelijk, als deze niet hetzelfde zijn zorgt dit vaak voor miscommunicatie. We werken ervaringsgericht door praktisch aan de slag te gaan met voorbeelden uit jullie praktijk. 

Intake

Gratis kennismakingsggesprek van een half uur.

Plan op maat

Het team maakt samen met de werkgever en begeleidt door In Respect een actieplan. Waar lopen jullie tegenaan? Wat zijn de tips en tops van jullie team? In overleg met jullie en jullie werkgever maken we dan afspraken over de doelen waaraan jullie willen werken.

Assertiviteitstraining

De Assertiviteits training geeft je mogelijkheden om op een constructieve manier voor jezelf op te komen. Individueel en in groepsverband (max 6pers.)
Vanuit mijn ervaring als Rots en watertrainer en faalangsreductietrainer bied ik een training aan van 8 bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten duren 1 1/2 uur per keer.

Doelstellingen waaraan gewerkt wordt:
Sterk staan (centreren en gronden), de kracht van je buik ademhaling, leren focussen, ontspannen, zelfbeheersing en emotieregulatie, weerbaarheid, samenwerken, lezen van lichaamstaal, contact maken met jezelf en met de ander, conflictmanagement, leren voelen wat je lichaam nodig heeft.

Deze onderwerpen kom je tegen

- Sterk staan
- Sterk staan bij confrontatie, inzicht in je copingsmechanisme bij conflicten, handvatten om hiermee om te gaan
- Ademkracht, weerbaarheid en controle
- Invloed van lichaamstaal (inzicht en toepassing van non-verbale communicatie)
- Effectief stemgebruik 
- De kracht van de juiste taal
- Grenzen stellen en voelen (naar jezelf en in contact met de ander)
- Mentale kracht (concentratie, visualisatie, zelfvertrouwen)
- Intuïtie (voelen wat je lichaam je vertelt, leren luisteren naar waarschuwingssignalen)
- Basisvaardigheden zelfverdediging

Ik leer je graag kennen!

Wil je samen aan de slag gaan of heb je nog vragen?
Neem gerust contact met mij op!

Contact