coaching sessie

Recensies

Juni 2022

De coaching door Mac was speels, leuk en ook meteen confronterend en leerzaam. Niet te veel praten, analyseren, in mijn hoofd bezig zijn maar meteen feedback op mijn gedrag. Oefenen met ander gedrag en meteen resultaat zien, daar hou ik wel van als resultaatgericht persoon! Een aanrader dus!

Bettine

Juni 2021

Ik was eerst wat onzeker of ik deze coachingssessie met Claudia en Flory zou doen. Toch heb ik een afspraak ingepland. Ik was zenuwachtig, het is toch niet niets om je open te stellen voor iemand die je nog niet kent. Er was meteen een vertrouwen toen ik Claudia leerde kennen en ik was ook erg blij met Flory. Claudia en Flory zijn prettig om mee samen te werken. Claudia gaf me goede bruikbare tips en ik leerde dingen over mezelf die ik nog niet wist. Ik was na afloop erg blij verrast dat het mij geholpen heeft inzicht te krijgen in mijn problemen. Ik raad hen dan ook zeker aan bij anderen.

Groetjes Desiree

Juni 2021

Onlangs was ik voor een honden coach sessie bij In Respect, nu ongeveer anderhalve maand geleden. Mijn hulpvraag was een kwestie waar ik al een paar jaar steeds in vast liep.
De sessie was wonderlijk, raak, zowel met de nodige humor als ook diepgaand en helend voor me. Flory pikte perfect op wat er speelde en liet dit zien, Claudia kon dat weer prima oppikken en vertalen in coach vragen die me echt verder geholpen hebben. Ook is een essentieel onderliggende emotie omgezet.
Het effect werkt nu nog steeds door, is goed verankerd en ik denk en voel met veel dankbaarheid eraan terug!
Dankjulliewel Claudia & Flory 🙏🏼

Groetjes Anouk

Maart 2021

Na een lastige periode ben ik terecht gekomen bij In Respect. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Vooral omdat er met hond Flory gewerkt wordt. We zijn voor de sessie naar het buitenterrein geweest. Flory kreeg haar werkdoekje en riem om, toen begon de sessie. Claudia zette 4 pionnen in een ruit neer, de laatste was mijn uiteindelijke doel. Ik start bij de pion (mijn huidige situatie) samen met Flory. Claudia stelde mij steeds vragen als ik bij de verschillende pionnen ging staan. Flory voelde dat ik op sommige punten verder was dat ik zelf dacht. Zij wilde dan ook niet meer bij de pion (belemmeringen) staan omdat ik deze al had overwonnen. Als ik bij de pion (kansen) ging staan ging Flory rustig naast me zitten. Toen ik bij mijn laatste pion, mijn doel ging staan, schudde Flory zich uit en precies op dat moment viel ook de last van mijn schouders af. Het was een heel raar gevoel. Ik had nooit gedacht dat een hond zo kon aanvoelen waar het wringt. Wat was die sessie fijn, niet aan een tafel in een kleine ruimte en alleen maar praten, praten en nog eens praten. Maar heerlijk in de buitenlucht, lekker vrij zijn en actief bezig zijn samen met Flory en Claudia. De benadering van coach Claudia naar mij was ook heel open, dit was heel prettig. Zij heeft mij handvatten gegeven om mij verder te ontwikkelen in het omgaan met mijn persoonlijke situatie. Samen zijn Flory en Claudia een top team.

R