Individueel Traject

Individueel traject

Ieder leven kent zijn uitdagingen, ze vormen je als mens. Mijn “uitdagingen” probeer ik te zien als kansen om te groeien. Het heeft me gevormd tot wie ik nu ben, tot de huidige professional. Durf jij uit je comfortzone te stappen neem dan contact op. Mijn visie is: “je kunt anderen niet veranderen, maar wel de manier hoe je er zelf mee omgaat!”

Ik werk met een traject van 6 sessies van 1 1/2 uur, hiervoor krijg je een gratis kennismakingsgesprek van half uur (evt. telefonisch of videobellen), coaching met en zonder inzet van therapiehond Flory in de natuur, huiswerkopdrachten en ruimte om gedurende het traject middels app vragen te stellen.

Natuur- en Wandelcoaching

Door je weer te verbinden met de natuur en te vertragen, werk je effectief aan stressreductie. Wandelen in de natuur werkt rustgevend en brengt je weer in contact met je innerlijke stem, je lichaam en gevoelens. Door te bewegen maak je letterlijk vastzittende emoties los. Je werkt aan je blokkades en vermoeidheid, de ervaring in de buitenlucht voelt als thuiskomen bij jezelf. Je hoofd kan aanvoelen als mist. Door stil te leren staan in de natuur en bij jezelf, verdwijnt deze mist, er ontstaat weer overzicht. Vanuit deze helderheid en rust verbreed je je visie en lukt het weer om nieuwe mogelijkheden te zien. In de clinics verbind je je met de omgeving, je leert bewust waarnemen, maakt associaties en je ervaart wat de waarde is van verbinden met de natuur en de kracht van de Aarde-energie en alle andere energiebronnen die je in de natuur kunt vinden.

6 weekse wandelcoachingsclinic

Ook zo klaar met alle stress en gebrek aan energie, wil jij mentaal en lichamelijk weer in balans komen, neem dan deel aan deze individuele 6 weekse cursus.

  • Wandelencoaching wordt met succes toegepast bij klachten zoals vermoeidheid, overspannenheid en burn-out.
    We gaan samen wandelen met een missie en wel jouw Missie! De wandelingen zijn buiten in de natuur, deze helende en inspirerende werkplek brengt je terug naar je basis; de wandelingen duren 1,5 uur per keer.
  • Maatwerktrajecten persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Individuele coachingstrajecten met inzet van Therapiehond
    Omgaan en interactie met honden is direct ervaren; het raakt, het komt binnen. Dat motiveert om tot verandering en groei te komen. Samen oefenen helpt je om je bewust te worden van onderliggende emoties en copingsmechanismen.

Een traject voor blijvend resultaat

Wat maakt dat ik werk met trajecten? In de eerste sessie wordt er van alles losgemaakt, is het kennismaken met mijn manier van coachen. Gun jezelf de tijd om te groeien en te ervaren. Wat zich in jaren heeft opgebouwd krijg je niet in 1 of 2 keer veranderd. Vandaar dat het voor jou fijner is als er meerdere sessies zijn, het helpt je om nieuw gedrag te borgen en voorkomt terugval. Voor mij is het belangrijk dat ik kwaliteit lever en dat jij zelf weer verder kunt. Ik ga voor blijvend resultaat en dat bereik je door samen actief aan de slag te gaan en in het diepe te springen.

Intake

Gratis kennismakingsggesprek van een half uur.

6 sessies van 1,5 uur

Coaching met en zonder inzet van therapiehond Flory in de natuur.

App ondersteuning

Altijd de ruimte om gedurende het traject middels app vragen te stellen.

Wat kom ik zoal tegen

- Ik zit in mijn hoofd en ik kan/durf niet meer te voelen
- Ik word niet gehoord/gezien op mijn werk
- Grenzen aangeven en aanvoelen, hoe doe je dat? Hoe leer ik nee zeggen?
- Hoe stop ik met piekeren? Stop de gedachtentrein
- Ik zorg altijd voor anderen, ik merk dat dit me veel energie kost. Hoe kan ik beter voor mezelf zorgen?
- Ik wil meer zelfvertrouwen, minder bezig zijn met hoe anderen over mij denken
- Hoe kom ik uit de overlevingsstand? Ik wil weer energie hebben en genieten

Evidence based technieken die ik gebruik

- Acceptance & Commitment Therapy (ACT) voor volwassen en specifiek voor ouder
- Kortdurende oplossingsgerichte therapie
- Systeemtherapie, hulpverlening aan het hele gezin/systeem (1 + 1 = 3!)
- Coaching met behulp van therapiehond, animal assisted therapy (AAI)
- Psychosociale hulpverlening, begeleiding en activering
- Yucel methodiek
- Wandelcoaching/mindfulness 

Ik leer je graag kennen!

Wil je samen aan de slag gaan of heb je nog vragen?
Neem gerust contact met mij op!

Contact