Diensten

natuur roze

Wat kan ik voor je betekenen?

Ben jij iemand die:
- Zich veel zorgen maakt
- Zich onzeker en kwetsbaar voelt
- Zich niet gewaardeerd en/of gezien voelt
- Faalangst heeft
- Ongezonde stress ervaart
- Zich neerslachtig voelt
- Overbelast/overprikkeld is
- Door de bomen het bos niet meer ziet
- Vastloopt in de systeemwereld
- Moeite heeft met nee-zeggen
- Alle ballen in de lucht wilt houden en niet kan kiezen welke je los wilt laten
- Wilt werken aan zijn persoonlijk en professionele ontwikkeling

We gaan samen aan de slag in de buitenlucht, door actief te bewegen ga je uit je hoofd en maak je weer verbinding met je lijf en je omgeving. Hierdoor ontstaat er rust, helderheid en overzicht waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Hierbij ondersteun ik je, je hoeft het niet alleen te doen.

Individueel Traject

Heb jij het lef om met jezelf aan de slag te gaan en ben je gemotiveerd om uit je comfort zone te stappen? Samen met jou gaan we deze uitdaging aan en maken we een uniek maatwerktraject want niemand is hetzelfde.
Individueel Traject

Team Training

Omdat je ook veel van elkaar kan leren, biedt ik een meerdaagse training aan voor maximaal 3 deelnemers. In deze training werken we samen aan je (hernieuwde) inzicht in eigen behoeften en patronen. Want wie zichzelf goed kent, kan beter voor zichzelf én de ander zorgen.
Team Training

Zakelijk Traject

Heb jij vaak het idee dat jij Nederlands spreekt en de rest Japans? Wil je meer inzicht in hoe je overkomt op anderen, wil je eindelijk gezien worden? Maak gebruik van mijn expertise en de kracht van taal. Ik kom naar je werkplek en observeer wat er gebeurt in de interactie met derden. Na afloop krijg je direct feedback en tips om je communicatie te verbeteren.
Zakelijk Traject

Welke hulp bied ik aan?

Coaching en begeleiding

Bij deze coaching wordt je op interactieve wijze aangezet tot het vergroten van:
Bewustwording, persoonlijke groei en zelfvertrouwen. Je leert je eigen mogelijkheden exploreren, ontwikkelen en toepassen. Hierbij werken we oplossingsgericht, met Kernreflectie en kernkwadranten, NLP en RET.

Psychosociale hulpverlening

Deze hulpverlening is gericht op het aanleren van nieuwe vaardigheden en in het accepteren van en omgaan met problemen in het leven. De hulpverlening richt zich op verschillende levensgebieden: Somatisch -, psychisch -, sociaal -, materieel - en maatschappelijk gebied. Wat mag je verwachten: 
Erkenning voor wie je bent en je situatie
Veiligheid/geheimhouding
Transparantie, een open en eerlijke gelijkwaardige relatie
Hoop op een positief perspectief
Hulp bij het helder krijgen van je doelen en mogelijkheden
Concrete steun bij materiële problemen
Advies bij veranderen van gedrag

Wandelcoaching

Door je weer te verbinden met de natuur en te vertragen, werk je effectief aan stressreductie. Wandelcoaching wordt met succes toegepast bij klachten zoals vermoeidheid, overspannenheid en burn-out.

Arbeidsgerelateerde hulpverlening

Vanuit mijn expertise als maatschappelijk werker begeleid ik individuele medewerkers met psychosociale problemen. Mijn begeleiding kan bestaan uit voorlichting en advies, maar ook onderzoek, bemiddeling, coaching on the job en consultatie.

Training persoonlijke en professionele ontwikkeling

Door inzicht te krijgen in je eigen kernwaarden en valkuilen leer je over jezelf in interactie met de ander. Ontdek de kracht van “geweldloze” feedback en verbeter je communicatie strategieën.

Faalangstreductietraining

Faalangst is een angst die zich voordoet in situaties waarin een prestatie moet worden geleverd. De balans van geven en ontvangen is uit evenwicht, vanuit de contextuele benadering zoomen we in op jouw faalangst. In deze training gaan we praktisch aan de slag, je leert vaardigheden om met je angst om te gaan. Dit zal zorgen voor reductie van je klachten.

Assertiviteitstraining

De Assertiviteitstraining geeft je mogelijkheden om op een constructieve manier voor jezelf op te komen.

Acceptance en commitment therapy

ACT is een verzameling van moderne technieken waaronder de Mindfulness, je kijkt niet naar het bestrijden van klachten maar naar vaardigheden die je wilt verbeteren. De toon van de sessies is licht, vrolijk en speels. Gezamenlijk zorgen deze technieken voor meer psychologische flexibiliteit. Hierdoor kun je beter omgaan met de grillen van het leven en ben je sneller geneigd om de dingen te doen die echt belangrijk voor je zijn. (Bron: Time to Act; Gijs Jansen & Tim Batink)

Er zijn in een standaard programma 8 tot 10 sessies verdeeld over een periode van 14 weken. Tussentijds krijg je huiswerk en is er de mogelijkheid om via de app vragen te stellen. Maatwerk is mogelijk.

ACT inrespect
Omgaan met HSP

HSP hoeft geen probleem te zijn, als je je bewust wordt van wat dit voor je betekent en hoe je hiermee in je dagelijkse leven kunt omgaan. Hierdoor hoef je je niet langer terug te trekken of te beschermen maar ervaar je ook de positieve kanten. Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid als mede HSP- er help ik je verder op weg.

Ik leer je graag kennen!

Wil je samen aan de slag gaan of heb je nog vragen?
Neem gerust contact met mij op!

Contact