Samen bouwen aan je toekomst

Maatwerk

Ieder leven kent zijn uitdagingen, ze vormen je als mens. Mijn “uitdagingen” probeer ik te zien als kansen om te groeien. Het heeft me gevormd tot wie ik nu ben, tot de huidige professional. Ik werk met volwassenen vrouwen die willen onderzoeken waardoor ze vastlopen, die het lef hebben en gemotiveerd zijn om met zichzelf aan de slag te gaan. Mijn visie is: “je kunt anderen niet veranderen, maar wel de manier hoe je er zelf mee omgaat!”

Omdat ik al 25 jaar werkzaam ben binnen Zorg en Welzijn en veel affiniteit voel met mijn vrouwelijke collegae, denk ik dat mijn hulp aan jou als een warm bad zal aanvoelen. Ik weet waar de pijnpunten liggen, wat de spagaat is van al die powervrouwen die dagelijks met hart en ziel zorgen voor de ander. Want de zorg voor de ander stopt nooit, thuis ga je verder, als moeder, mantelzorger… Ik help je om stil te staan bij wat je zelf nodig hebt, laat mij een klein stukje op je levenspad meelopen en een beetje voor jou zorgen. Dat kan ook inhouden dat we af en toe even een koud dompelbad nemen (niet letterlijk dan ;)) want ook dat is goed voor je!

Samen zorgen we ervoor dat de hulp die je kreeg van de psycholoog/behandelaar verder integreert in je leven, dat je niet terugvalt in “oud” niet helpend gedrag. Omdat ik weet hoe lastig zo’n eerste stap kan zijn, sluit ik graag aan bij het gesprek van jou psycholoog/behandelaar/POH zodat er een warme overdracht ontstaat en je de eerste hobbel al genomen hebt.

Als je zelf met mij wil kennismaken om te voelen of er een klik is, kunnen we altijd samen een kopje koffie of thee drinken. Dat kan op locatie bij je werkgever of op een locatie die je zelf kiest. Er is ook de mogelijkheid om op een neutrale kantoorplek een afspraak in te plannen of samen een stuk te gaan wandelen. Deze kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Je kunt kiezen uit een aantal thema’s waaraan je wilt (verder) werken. Gedurende ons traject kunnen we dit in onderling overleg bijstellen indien nodig. Een combinatie van thema’s is mogelijk, ik lever maatwerk. Op het moment dat je kiest voor een bepaald thema, die uit meerdere sessies bestaan hanteer ik een gereduceerd tarief (75 euro per uur). Ik bied ook een losse sessie aan met en zonder hond, deze duurt 1 uur en kost 80 euro.

Wat maakt dat ik meerdere sessies aanbied? In de eerste sessie wordt er van alles losgemaakt, is het kennismaken met mijn manier van coachen. Gun jezelf de tijd om te groeien en te ervaren. Vergelijk het met een bouwvakker, die begint ook eerst met zaken afbreken voordat hij gaat opbouwen. Vandaar dat het voor jou fijner is als er meerdere sessies zijn, het helpt je om nieuw gedrag te borgen en voorkomt terugval.

Thema 1: Uit je hoofd, in je lijf

Thema 2: Grenzen aangeven en aanvoelen, hoe doe je dat? Hoe leer ik nee zeggen?

Thema 3: Hoe stop ik met piekeren? Stop de gedachtentrein

Thema 4: Ik zorg altijd voor anderen, ik merk dat dit me veel energie kost. Hoe kan ik beter voor mezelf zorgen?

Thema 5: Ik wil meer zelfvertrouwen, minder onzeker zijn over wat ik doe en hoe ik overkom op anderen

Thema 6: Ik wil minder angst- en paniekaanvallen (exposure met Flory als je maatje)

Thema 7: Hoe kom ik uit de overlevingsstand? Ik wil weer energie hebben en genieten

Middels mijn AGB code kun je bij een aanvullende zorgverzekering een deel van je kosten terugkrijgen via de Alternatieve zorg. Voorbeeld bij CZ krijg je bij Pakket plus, pakket 50 + en bij pakket gezinnen een vergoeding van 350 euro per jaar of 40 euro per dag. Bij een topverzekering is dit 550 euro per jaar. Vraag vooraf bij je eigen verzekering na wat de mogelijkheden voor jou zijn. Er zijn ook mogelijkheden via je werkgever om middels je loopbaanbudget sessies vergoedt te krijgen.