Samen bouwen aan je toekomst

Maatwerk

Ieder leven kent zijn uitdagingen, ze vormen je als mens. Mijn “uitdagingen” probeer ik te zien als kansen om te groeien. Het heeft me gevormd tot wie ik nu ben, tot de huidige professional. Ik werk met volwassenen vrouwen die willen onderzoeken waardoor ze vastlopen, die het lef hebben en gemotiveerd zijn om met zichzelf aan de slag te gaan. Mijn visie is: “je kunt anderen niet veranderen, maar wel de manier hoe je er zelf mee omgaat!”

Je kunt kiezen uit een aantal thema’s waaraan je wilt werken. Gedurende ons traject kunnen we dit in onderling overleg bijstellen indien nodig. Een combinatie van thema’s is mogelijk, ik lever maatwerk. Op het moment dat je kiest voor een bepaald thema, die uit meerdere sessies bestaan hanteer ik een gereduceerd tarief (85 euro per uur). Ik bied ook een losse sessie aan met en zonder hond, deze duurt 1 uur en kost 90 euro.

Wat maakt dat ik meerdere sessies aanbied? In de eerste sessie wordt er van alles losgemaakt, is het kennismaken met mijn manier van coachen. Gun jezelf de tijd om te groeien en te ervaren. Vergelijk het met een bouwvakker, die begint ook eerst met zaken afbreken voordat hij gaat opbouwen. Vandaar dat het voor jou fijner is als er meerdere sessies zijn, het helpt je om nieuw gedrag te borgen en voorkomt terugval.

Thema 1: Uit je hoofd, in je lijf

Thema 2: Grenzen aangeven en aanvoelen, hoe doe je dat? Hoe leer ik nee zeggen?

Thema 3: Hoe stop ik met piekeren? Stop de gedachtentrein

Thema 4: Ik zorg altijd voor anderen, ik merk dat dit me veel energie kost. Hoe kan ik beter voor mezelf zorgen?

Thema 5: Ik wil meer zelfvertrouwen, minder onzeker zijn over wat ik doe en hoe ik overkom op anderen

Thema 6: Ik wil minder angst- en paniekaanvallen (exposure met Flory als je maatje)

Thema 7: Hoe kom ik uit de overlevingsstand? Ik wil weer energie hebben en genieten

Er zijn ook mogelijkheden om via je werkgever middels je loopbaanbudget sessies vergoed te krijgen.