InRespect logo

2023, nieuw jaar nieuwe kansen!

admin
11 januari 2023

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, mogen jullie dromen uitkomen!

Het nieuwe jaar is weer gestart, de tijd van goede voornemens en het maken van plannen voor de zomervakantie zijn weer gestart. Is het niet zo dat je altijd goede voornemens hebt maar dat in de waan van de dag, met alle hectiek, deze vaak niet van de grond komen? Ik neem me steevast voor dat ik dit jaar beter voor mezelf ga zorgen en dat ik tijd voor mezelf neem om leuke dingen te doen. Activiteiten met mijn volwassen kinderen, met vrienden, het starten van het zoveelste dieet en sportieve programma's.

En ja hoor, net gebeld om te starten met Fit20, vrijdag gaat het beginnen. Vrijdag de 13 de..... misschien een goed teken? Maar I did it, de eerste stap tot mijn daadwerkelijke doel heb ik gezet!

Vaak is het telefoontje het enigste wat je nog moet doen, we weten in ons hoofd wel wat we willen maar datzelfde hoofd draait op volle toeren en stelt steeds andere prioriteiten. Daadwerkelijk starten, het lijkt zo makkelijk maar de praktijk is weerbarstiger.

Het helpt om samen met iemand een plan te maken, het zo concreet te maken dat je zeker weet dat je het ook echt gaat doen. Want wat maakt dat we afspraken met het werk of tandarts wel nakomen en afspraken met onszelf niet? In mijn eigen leven en in mijn praktijk heb ik diverse manieren gevonden die werken, die praktisch zijn en to the point. Wil je hier meer over weten of meteen aan de slag, je weet het; een telefoontje naar 06-42645056 is de eerste stap 😉

Tot later!